Schade melden

Heb je schade? Dat is heel vervelend. Wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Als je de schade direct meldt, verzeker je jezelf van de snelste schadeafhandeling. Ben je nog op vakantie? Dan kan je bagageschade ook makkelijk melden als je weer thuis bent.

  1. Neem op werkdagen tijdens kantooruren contact op met CKE: 0523 - 28 27 15
  2. Heb je schade of pech buiten kantooruren en in het weekend, neem dan contact op met de Alarm Centrale: 0592-390545 (hulpverlening binnenland) of +31 (0)70-3145150 (hulpverlening buitenland)

LET OP:

Is je caravan tegen diefstal verzekerd? Wij handelen de schade niet meteen af. Omdat je caravan kan worden teruggevonden wachten wij 30 dagen nadat je de schade bij ons hebt gemeld. We vergoeden dan de eventuele schade aan je voertuig. Is je caravan na 30 dagen niet terecht? Dan keren wij het schadebedrag uit. Bel ons zo snel mogelijk als je caravan terecht is via 0523 - 28 27 15.

Je hebt schade en nu?

Meld je schade nu gemakkelijk online via ons schadeformulier.

Let op: bij schade met een tegenpartij, meld je die schade ook bij je autoverzekering.

Wij gaan kijken of er sprake is van dekking op uw verzekering.

Het kan zijn dat wij aanvullende vragen stellen wanneer wij deze nodig zijn om te kunnen beoordelen of de schade gedekt is. Deze dien je te beantwoorden, zodat wij de schade verder kunnen afhandelen.

U kunt alvast opzoek naar een schadehersteller waar u de schade wil laten repareren. Tip: als u gebruik maakt van een door ons geselecteerde schadehersteller vervalt het eigen risico van €75,-.

In sommige gevallen is er een schade-expert nodig. De schade-expert bekijkt wat de schade is en of deze verzekerd is. Hij helpt u en beantwoordt uw vragen. Tevens zorgt hij ervoor dat uw schade snel en goed wordt afgehandeld.

Op het moment dat er sprake is van dekking wordt de schade uitbetaald.

Je bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen je niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden je aan een andere browser te gebruiken.