Wat is ANWB Kampeerkaart CKE?

Met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je het hele jaar door van korting op duizenden campings in Europa. Zo bieden campings een vast laag tarief in het laagseizoen op staanplaatsen, een percentage korting in het hoogseizoen op staanplaatsen, een percentage korting in laag- en hoogseizoen op huuraccommodaties en speciale aanbiedingen. Bovendien dient de kaart als vervangend legitimatiebewijs en dankzij de inbegrepen WA-verzekering is je hele reisgezelschap tot 6 personen gedekt voor schade aan de camping of aan de eigendommen van medekampeerders.

Voor de kaart betalen ANWB-leden € 12,95 per jaar en niet leden € 14,95. Sinds dit jaar hebben we ook een speciale CKE Caravanverzekering ontwikkeld voor kaarthouders. Alleen kaarthouders kunnen van deze verzekering gebruik maken en krijgen aantrekkelijke korting(en) op het verzekeringsbedrag.

Klik hier voor meer informatie

Je bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen je niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden je aan een andere browser te gebruiken.